Українська Манітоба
-
Я мала дуже чудову зарплату в той час. І чудове життя. То що я мала робити? Так, я давала частково кошти військовим, мій кузин там з 2019. То треба було йти на війну певно, згідно ваших слів.
-
Ну Нова Пошта продовжує рости і розвиватись, відбиваючись по ходу від держави, яка сильно в цьому допомагає)
-
Ееем, а ФОП в Україні може щось списати на витрати?
-
Повірте, бізнес в масі своїй все сплачує вчасно, тому що податкова в Україні - алігатор в порівнянні з канадською. Ніхто не хоче мати справу з податковою і липовими штрафами, які податкова навішує просто з неба за найменшого порушення. Але знову-таки, щоб розуміти, чому це неможливо не сплатити податки, треба розуміти, як це працює. Колись Вікторія написала в чаті «а ви впевнені, що фопи в кінці року платять податок» і я зрозуміла, що то уявлення про ФОПів чисто канадське) ніякого «в кінці року» не існує, бізнес-рахунок ФОПа окремий, не можна отримати гроші на звичайний рахунок, якщо ти ФОП, на відміну від Канади. І податок з нього платиться щоквартально, або тобі спочатку випишуть штрафів (більшість з яких липові), а потім передадуть в виконавчу службу і вся твоя діяльність буде припинена до сплати податків. З юридичними особами це так само працює за виключенням нюансів. Всі все платять вчасно. Тільки їх це не рятує))) Почитайте новини, скільки податків сплатила Нова Пошта (там мільярди) і чи врятувало їх це від нальотів ОМОНу і спроб віджати бізнес з боку держави. Не там проблема, Дмитро.
-
Вам не дуже багато років, пані, ви десь після 95-2000 народились. Бо якби раніше, то пам'ятали б відкючення 90 х років по всій Україні...
-
Та хто ж зна, коли сконає останній свідок
-
Я про це і зайшла написати, власне) Неможливо зараз отримувати витяги про несудимість напряму з реєстру. Тільки Дія. Якщо Дії немає і авторизуватись через сайт МВС також неможливо, цим питанням треба заздалегідь зайнятись, бо після відновлення роботи реєстру черга буде неймовірна. От що хотіла сказати)
-
А чим мотузочка невгодила? Дуже зручно:)
-
Просто ще ж треба розуміти те, що країна була закрита…деякі міста були закриті повністю… Настав час, країна наче і відкрилась, проте люди ще залишились закритими і зашореними…із страхом (десь на підкорці) перед системою…нажаль…
-
Скільки ще років залишилось?
-
Це як мені сказали тут - о, радій, що ти маєш світло, їду і тепло тут в Канаді. Ми як приїхали 60 років тому, то так раділи, бо мали тепле ліжко і їжу. Не йшла мова про те що в Україні відключають світло зараз, це говорилось взагалі. Тобто люди думають що в нас там біда чорна і темна. Я промовчала…
-
О, зараз медицина дуууууже змінилась, особливо на рівні простого пацієнта. Багато чого стало доступніше та легше.
-
В мене тут знайомі канадійці з церкви, з англійською допомогали Вони їздили у Львів цієї осені Були вражені