Українська Манітоба
-
Ну то вже це не може бути прогресивна та передова демократична країна. Я не розумію, чому люди настільки переконують, що корупційна, держава з тіньовою економікою, є в чомусь прогресивною? Замість спроби міняти ситуацію, люди змирились і шукають Грамарлі чи Дію як доказ, закриваючи очі на інше.
-
Ну це якраз найбільш органічно вписується…навіть споглядаючи крізь цей чат та і просто канадцями… Це як наглядна картина до того, що здебільшого голосують не «за» , а якраз «проти»
-
Так Вибирали не тільки президента тільки але і представників на усі гілки влади (майже)
-
Найцікавіше, що обидві сторони тут праві). Лиш ми звикли спілкуватися, беручи екстремальні приклади. А по суті - так. Закони в Україні - гімно. Але багато чого на супер крутому рівні. Питання лише в тому, чи можна колись буде це збалансувати. Корупція - це теж вплив росії після розпаду срср, бо так легше контролювати маси. Тому все так переплетено, тому й війна в тому числі.
-
Це сімейний бізнес.
-
Роджерс гарний приклад.
-
Є така пісня від ТІК де слова: «ми такої свободи не знали ніколи» 😀
-
До речі, я колись працювала в такій компанії, де просто офігенні люди і абсолютно хворий менеджмент. Ти спершу не розумієш, як то, а потім починаєш вірити, що то щось з тобою не то в тому цирку. Досі не розумію, як їм то вдавалося. Може й на рівні держави так.
-
Якщо вибрали то і повинні притягнути до відповідальності за любі позитивні чи негативні рішення. Хоча розумію що це тільки в ідеалі…
-
Що доводить тільки одне- помилки які були у минулому, будуть і у майбутньому, поки не пройде процесс усвідомлення помилки-висновка-каяття. Але маю сумніви шо до цього..
-
Ця пісня - народна Не має автора ні слів, ні музики Микола Деонтович лише зробив музичну обробку…не більше… Грубо кажучи, ремікс
-
Трохи не так. Там майже вся частка належить родині, тому сео там той кого захоче чи ні бачити родина. Професійні якості не грають жодної ролі.
-
Як на мене, то проблема українського народу (і не тільки) в тому , що людьми дуже легко маніпулювати в силу відсутності розуміння наслідків своїх дій і не бажання кожного окремого громадянина брати відповідальність за ці дії