Українська Манітоба
-
Ура Найкоротший день скоро скінчиться
-
Теж не розумію Може я щось пропустив Не бачу цього Всі ті кого я тут знаю, поважного віку теж, можуть і вміють в техніку І не скажу що так уж нехтують нею 🤷
-
В нас багато департаментів у банку, куди я «факсую» документи. Бо інакше не приймають. Емейл не приймають. А якщо відкривати RDSP рахунок, то спочатку факс і в догонку листом оригінали в Торонто. Без оригіналу не відкриють. Я питала, то нащо факсувати якщо все одно не відкриють без отриманих оригіналів. Відповіді не отримала 🙂 Процедура така.
-
Ось такий знайшла, не знаю можно тут ділитись таким по правилах чату? 🤗 Сорі якщо що Ефір: t.me/+kHjpWMYk6aowYTJi
-
Дмитро буде отак показувати просто по ютуб? Чи треба на шось підписатись?
-
Це дуже від людини залежить. У мене є ФБ френд з України, йому 85+ років. Пости пише, фоточки виставляє ого-го, до Польщі їздить до родичив, може і в інших країнах був! А мій родич ще років 25 тому вирішив що компи то зло, не вміє користуватися банкоматом і вчитися не хоче. Ледве опановував трохи інтернет, на рівні "от в інтернеті писали, ти зайди почитай! На якому сайті? А що таке сайт? "