Українська Манітоба
-
Водійські права (при обміні на канадські ) в Україні стають недійсними, до приїзду я намагалася зробити ще й міжнародні, але сказали в мрео, що при обміні через посольство передаються данні і ваші українські права недійсні, при поверненні до дому ви мусите перездавати
-
У Канаді можно користуватись нашою «дією»?
-
Мені здається ми вдаємося в непотрібну полеміку. Почну з того, що офіційність такого фото нікчемна. Я порадив зробити її для себе, так сказати на пам'ять і зберегти в хмарному сховищі "про вся випадок", можливо колись воно і знадобиться.
-
Картка водія для цього не може буди кращим варіантом?
-
Дякую. Бо треба відправити бажано якнайшвидше, але вирішив перепитати про всяк випадок )
-
Все вірно
-
Зате ви мабуть знаєте відповідь на моє запитання вище про поштову скриньку 😄 Дайте відповідь, будь ласка ))
-
В пості, на який я відповів було вказано, що перед тим як здавати права на обмін, потрібно дослівно "зберегти" права у Дії. Отож я й пишу, що Дія не найкращий варіант саме для збереження. Я прекрасно розумію, що фотку прав жоден поліцейський не візьме до уваги. Але рекомендував я це зробити про всяк випадок. Щоб було хоч якесь підтвердження видачі українського водійського посвідчення. Як відомо "рукописи не горять", але бази даних і сервери, то все може бути не вічним
-
Не знав.
-
Так там код для перевірки тимчасовий, діє пару хвилин.
-
Не думаю, що поліцейського задовольнить фото вашого посвідчення. А ще краще зробити скрін посвідчення з дії, щоб можна було сканувати.
-
Так проста фотка не є документом, хто її прийме? А Дія є.
-
Від двох днів до двох тижнів - кому як пощастить.
-
Воно то так, достатньо. Але я до того веду, що в Дії навряд чи вдасться щось зберегти, по тій причині, що як тільки доступ до бази даних водійських посвідчень буде закрито (як це було на початку війни), або не приведи Боже щось з серверами станеться, то і в Дії все зникне. Тому найкращим способом буде зробити звичайне фото прав, які віддаються на обмін і завантажити його в iCloud або Google Drive
-
Привіт. Я правильно розумію, що якщо мені треба відправити звичайний лист, його можна кинути в цю скриньку?
-
Друзі, тут більше 4,500 учасників. Ми плануємо подію на підтримку ЗСУ: - призи - алкогольні напої - домашні вареники -перекуска Приходіть. Квитки онлайн або можемо привезти до вас: m.facebook.com/events/618190143183200
-
Так, все вірно. Перекидайте на кредитку, витрачайте скільки потрібно, формируйте свій credit score