Українська Манітоба
-
Добрий день, хто може купляв ікру красну нещодавно, де краще купувати, щоб свіжа була та не за всі гроші світу?
-
Ну я б такий, що попрацював теж, я ото з тих хто один і кого б можна було в shift
-
Гарного Різдва 🔥
-
Вертеп подобається
-
Де вона там ховається?)
-
А в якому саме Фрешко ви купували?
-
Нічого, це з часом пройде;) В моєму випадку ми рідко коли збираємось всі разом на Різдво 🎄 Shift workers то окрема каста 😁 хто в день робить хто в ніч, рідко коли співподає щоб усі були дома разом. Цього року прям джек пот! Разом сніданок, розбір подарунків, зараз індичка на вечерю запікається;) Насолоджуютись такими моментами коли виходить разом з сімʼєю проводити Різдво 🎄🤗
-
Просто в мене закрадається думка, що я завжди буваю там не в той час 😅 і все вже вигрібають
-
Вона по різних місцях розставлена) баночки в європейських продуктах. Пластикова півкілограмова упаковка в морозильних камерах з всякими азіатськими штуками. Краще запитати працівників одразу і зекономити півгодини пошуку) В пластику ікра смачніша, якщо шо)
-
Морожена солена, розморожується за годинку буквально
-
Дякую ☺️
-
Щиро дякую!
-
Колись я запитала у працівниці, чи немає ікри, і вона сказала, що є, просто на складі, бо її крадуть, і якщо треба - принесуть. Так що може просто вона прихована)
-
Там є щонайменше 2 виробника, одна більш солона друга менше. Ну і на смак трохи різні. (Мова про заморожену)
-
Солона