Українська Манітоба
-
Не , не всі . Як раз тут така ситуація, як ото ведро з крабами . Дуже багато канадців не хочуть більше . Їх влаштовує, нема амбіцій , і це не цькується . А навпаки- молодець , сиди тихонько и не пі3ди. Оті люди , що 20 років пропрацювали , а в них потім зп майже мінімальна - то вони починали працювати за три лошини та ведро грибів . А зараз 22на годину ! За два роки, що я тут працюю, мінімальна виросла на 3 бакса , моя зп на 81 цент. Ну ви зрозуміли.
-
Саме так, є кілька таких працівників там де я працюю. Я ще живу у старому 60х років будинку з жахливими вікнами, сантехнікою. І бачу в цьому будинку багато канадців віком 40-50. От не розумію, як це можливо, прожити 40-50 років в Канаді і жити в таких жахливих умовах
-
Так років 10-12 і зп була зовсім інша в нього . В будь якому випадку математика не сходиться
-
Можливо людина мала заощадження, можливо родичі допомогли, можливо продав щось у себе в країні. Можливо ту хату виплачували всі його родичі разом 🙂
-
Всім Різдва
-
Ага А якщо ти середняк То і отримай оно
-
А цікаво скільки віднімають якщо є кредит на машину
-
Ну камон Всі знають про пенсії в Канаді
-
Так В мене на роботі кілька канадійок які все життя за 20 працюють Арендують житло
-
Скоріш за все юнія, У нас якраз так, щомісяця відраховують на пенсію, але це можна відрахувати від річного доходу при поданні податків
-
Це отой як раз стереотип , що якщо ти знаеш гарно мову , і будеш тут довго сидіти - то будеш лицарь на коні , з будинком, мексиками та будинком біля озера . Не , треба щось вміти робити , бути амбіційним , не погоджуватись на кепські умови , не працювати на кончених роботодавців . І рухатися вперед, як усюди .
-
Ви не бачили? Тут же постійно писала що Канада то дира 😢 Для вас це новини?
-
Якшо розраховувати тільки на CPP то так справи кепські
-
Well, моя черга просити поради щодо канадської медицини) Дорогі всі, підкажіть, будь ласка, чи вірно я розумію ситуацію. Тиждень тому мені зробили ендодонтичну операцію, і дуже велика ймовірність, що зробили невдало - все, що було до операції, повертається. І взагалі це був емоційно жахливий експірієнс, тому що всю операцію хірург з асистентом обговорювали розпродажі і всякі плітки крисячі про інших лікарів і їх цікавило що завгодно, тільки не предмет роботи. Я написала їм вночі листа, де нажалілась на цю обставину і все розписала, що мене турбує. Зараз мені подзвонили, записали на повторний прийом і пояснили, що спілкування під час операції не впливає на результати роботи хірурга, але якщо пацієнту дискомфортно від розмови під час операції, про це слід попереджати ДО початку процедури і тоді всі мовчатимуть)) Це загальне таке правило. Я сказала, що ну камон, ви говорили про сейлс в Костко, are you sure, що це не впливає на якість роботи? але окей, давайте подивимось на прийомі. Досвідчені канадці, скажіть, будь ласка, чи правильно я розумію, що у випадку безрезультатності цієї операції у мене один шлях переробляти її ще раз за повторну (доволі ахову) вартість і шансів на те, що вони дороблять те, за що взяли першу (доволі ахову) вартість, немає?)
-
Але є і такі (філіппінці) які також працюють за такі гроші але мають будинки Але в них ще є бізнес якийсь який приносить щось Ну і їх великі родини зазвичай тому ціна паднімається