Українська Манітоба
-
Ото ви згадали 👀 Я думав я один такий старий що пам'ятаю як малим карбованці вирізав щоб в магазин збігати, мати відправляла, він за кутом був
-
В одному повідомленні жаліються, як люди з Індії занижують планки щоб своїх усюди протащити та допомагають один одному, а в іншому одразу ж придовбалися до своєї людини за дати. 15 років чи 13 років і 7 місяців 😁😁😁
-
А, можливо Давно було
-
ну так тому що людина написала, а потім щось там уже батьки, а потім з пунктуацією та відокремленими реченнями щось у неї не склалося. Я так і не зрозуміла які там роки були, ну і фактів людина не навела, крім моделі телефону. Ну у мене у подруги був такий самий телефон у ці ж приблизно роки, і вона ним не платила. Так що я не придовбуюсь і бажаю Ірині подальших успіхів!
-
Вітаємо, Артур! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
ну то ясно, що не ваша - але у вас логіки не більше, ніж у мене - ви написали що років 15 не носите готівки та карт, а потім написали, що ви такого не писали. Я не можу уявити собі студента з тих років, який не має при собі готівки хоч якоїсь. І що приблизно в 2011 році ви за все і всюди платили телефоном. Ну камон.
-
Так, є такі люди, навіть колись вважали себе кращими за інших або ті які намагаються самоствердитися за рахунок інших, чистокровні арійці 😁😁 або як я називаю - просто брехунці. Хоча згоден, що в чаті веселіше))
-
Так Не можна втикати в чат Ледве не впав Проїхався добре
-
А … Тю