Українська Манітоба
-
Кожному своє Аби людям норм В мене майже всі друзі вдома і з України не поїдуть 🤷🫡
-
А мене поки життя не прижме, то я нічого не вчу! Казав мені керівник дипломної роботи, може я хочу писати її на англійській, що це буде набагато краще, що я повинна вчити англійську. Але ж я ні! Якщо можна не писати на англійській то я і не писала 😀 А тепер я тут в Канаді бе-ме, тепер вчу. Добре хочь відрази у мене немає до англійської, хочь і любові немає
-
Мої родичі в м.Стрий проживають, то кажуть що світло не відключали, але постійно працює ППО. Там є аеродром та військова база - можливу тому
-
Я вам скажу більше Багато не те що відчувало а прям таки знало Мені кілька клієнток телефонувало і казали щоб виїзжала Я питала чому Відповіді не було За пару днів до це було І людей з валізами було видно до першого дня війни
-
Один в один 🤝 Крім пункту з англійською, і то лише тому що просто дуже мова чогось подобалась, зі студентства читав книжки та кіно дивився англійською
-
Була в Стрію багато разів сподобалось, гарне чисте місто 🤗
-
7 всі скіли Сеlpip здав середня - 8 В мене 10 по всім крім спікінг - 6 ( ото сюрприз))) все що треба знати про мої соціальні навички)
-
Ого Ого Ого 😱
-
Та після 1991 - чогось усі по доброму «помішані» на США, а соціальні мережі та фото додали свого
-
Навчання, обмін Була крута штука І досі є Теж жалкую що не користався