Українська Манітоба
-
я брав оренду в ALAMO, треба права Українські і гроші. Було дешевше ніж у всіх в аеропорту, і машину дали на клас вище за ту саму ціну
-
Цікаво, що назва каналу має помилки. Має бути "українцям", це дійсно український канал?
-
Дуже дякую)
-
На медичній карті є номер, туди подзвоніть і змініть. Фізично йти туди і міняти немає сенсу. Ми прийшли, нам змінили, але сказали що поштою надішлють. Вже два тижні чекаєм. На рахунок SIN то в готелі вивіска що не потрібно адресу міняти, але не впевнена.
-
Вітаю, спільнота. Нагадайте, будь ласка, кого окрім банку, мед закладу та здається Service Canada потрібно повідомляти про зміну адреси? А також як саме це відбувається? Знаю що наприклад в деяких банках, це можна зробити в самому додатку, а як що до мед закладу, service Canada тощо? Дякую
-
І я в цьому вже переконалася, довелося трохи побігати, щоб купити хоча б 1000 CAD)
-
#робота Доброго дня,у магазині де я працюю є вакансія sales associate, part time, якщо когось зацікавило кидайте резюме на [email protected] 445 Chalmers Ave ,Kildonan MCC thrift store
-
Питання з приводу відкриття рахунку в CIBC - якщо маєш якісь збереження, то краще з поточним рахунком відкрити ще saving account? Та якщо відкриваєш saving account, то чи можна з нього знімати кошти на поточні потреби?