Українська Манітоба
-
Ну, це і у мене основний (дуже обґрунтований!) аргумент 😁
-
Це було давно, і подавались через родичів. Тоді все було набагато важче, але так, не було цієї трагедії війни….(
-
😂😂😂 Мені подобаються ці смайли реакції Особливо на medical exam другий раз 😂😂😂😂
-
Та імміграційні програми були завжди, умови різні
-
І я)
-
Так було таке!
-
Я точно не знаю, але є таке Exploratory visit. Громади різних країн підтримують, щоб приїзжали і дають наче щось як лист підтримки.В тому числі і КУК як представник української громади. Але я не в курсі, як це працювало, тут в чаті люди є, які це все точно знають.
-
Були виіздні сессіі офіцерів в Європу, підтримка діаспори, по програмі родичів, через work permit… співбесіди були в посольстві, теж треба було чекати рішення місяцями, анкети були паперові;) Господи як давно то було… аж не віриться, здається тільки вчора!
-
Ну мені теж федерали повернули 🤦🏻♀️ але тільки один раз а не 11 слава Богу 😁
-
Наскільки знаю досі працює, але може як я казав вище суто супер незамінимих спеціалістів Бо десь читав новину що нові ПР за 2025-2027 будуть на 40% з тих що вже всередині Канади (це вже підвищили), як я розумію раніше ще більше ніж 60% ПР отримувались за межами Канади
-
У мене колись дуже давно був знайомий, який іммігрував в Канаду 11 років. Йому все повертали і повертали документи, щось він там кожного разу тупив і і от через 11 років у нього це вийшло. Я б, мабуть, так не змогла. Хоча він і в університет вступав 6 років підряд і не міг вступити і вступив тільки на 7-й. Так що така імміграція цілком в рамках його життєвої стратегії)
-
Треба було до них написати листа! Так мої друзі в 2011 році попали на виїзд ну сесію в Берліні, написали листа їх запросили на співбесіду;)