Українська Манітоба
-
Ви самі перенавчаєтесь?
-
Про ментальність. Йшла я повз цього вінка пару днів тому і думала як так що пам'ятник встановили майже у дворі жилого дому. Ну думаю, може тут в Канаді так прийнято, може чийсь родич тут жив. А потім зрозуміла, що це прикраси на Крісмас ще не прибрали 😀 Не звикла я ще до Канади, в общем.
-
Важно сказати. Дуже сильно залежить від типу опалення, розміру будинку, кількості поверхів та те наскільки він утеплений. Для прикладу, одні платять 800-900 в місяць в морози бо у них електричне опалення, а інші 400 за такий самий будинок бо газ. Для прикладу будинок 1500 сквер фіт, 130кад за газ та світло у місяць в зимку, в домі середня температура 21 градус, але це нормально утеплений будинок с нормальним сервісом усього обладнання.
-
www.nytimes.com/2025/01/10/technology/meta-mark-zuckerberg-trump.html Відгадайте ребус 😂
-
Ну виглядає дійсно як памʼятник, так шо не так вже ви були далекі в своїх думках:)
-
Ось перелік найбільших CROs
-
Ні, не я.
-
Clinical Research Organizations це компанії посередники між лікарями/мед сестрами (той хто безпосередньо проводить дослідження) і Фарм компаніями. Є два основні департаменти в компанії Start up (займаються регуляторними питаннями) і Clinical department (займається моніторингом дослідження). Мої колеги за освітою RN, LPN, біотехнологи, лаборанти і т.ін. Це якщо коротко🙂
-
А, це круто
-
Google Data analyst
-
Оце дуже дякую
-
Подивіться варіанти позицій в LabCorp, у них багато лабораторій і точно є Data Management department
-
Я плачу за батька комунальні в україни - там теж все росте. Щомісячна оплата "за транспортування газу до оселі" з нового року піднялася утричі. Тобто було 400 грн стало 1200. Труби по яким подається газ клав за свій кошт ще мій дід.
-
www.advancedclinical.com в цій теж є data management