Українська Манітоба
-
Доброго вечора друзі, Вже всі спланували як чекати на PR довгими зимовими вечорами чи на вихідні?😉 Не нудьгуйте! Допоможемо!😁 Отже ми пропонуємо: Оренду місць для зимової рибалки у теплих наметах, на найкращих локаціях поблизу Вінніпегу. Як це працює: В анонсований вихідний день ми розбиваємо табір із декількох наметів на одній із водойм, ложимо теплу підлогу та зігріваємо пропаном, буримо лунки та забезпечуємо стільцями, чаєм, кавою та гарним настроєм. Новачкам - вудки та наживку здамо в оренду. Отже ваша справа тільки забронювати місце, приїхати, насолодитись природою та рибалкою! Всю рибу в дозволених провінцією лімітах ви заберете з собою! Також не забувайте про відповідний теплий одяг та чудовий настрій 😀! Нагадаємо також що ви особисто несете відповідальність за безпечне перебування на льоду, а також дотримання правил риболовлі провінції Бажаємо всім гарного відпочинку в гармонії з природою! Телефон для бронювання/уточнення інформації: +1 431 990 4591 Петро
-
Гугл пише що потоібна авторизація, та страховка, плюс там є табличка що тонкий лід (зразу за паркінгом)
-
Та він вже заекспайрився, ви нас тут не плутайте
-
«вставити 5 копійок» 🤌🏼
-
Survey: Nearly half in Manitoba, Saskatchewan on the financial brink. I can't meet my ends at the end of the month,” “I'm still in debt, still borrowing money from people winnipeg.ctvnews.ca/survey-nearly-half-in-manitoba-saskatchewan-on-the-financial-brink-1.7174202
-
До речі. Дякую Петрові за чудово проведений час на їхньому першому заході, на якому я мав можливість побувати. Це була моя перша зимова рибалка. І хоча ми нічого і не зловили і пробули не зовсім довго - це була моя перша зимова рибалка. Надзвичайно чудовий сервіс. Рекомендую.