Українська Манітоба
-
Просто перейдіть до іншого оператора і прилетить offer через декілька днів
-
Там можна ще 100 видите бонусом кредиту🌝
-
У rogers нещодавно була акція для тих хто користується chatr. Власне для них ці умови (я перейшов 🥹)
-
В кожному торговому центрі є острівки, там можете поміняти. Знаю, що українець працює у St.Vital, я з ним консультувався, коли отримав пропозицію від Koodo і він сказав, що йому такі пропозиції недоступні, це тільки internal sales
-
Чула від кількох знайомих, що лавочки по продажу румунських паспортів прикрили вже кілька років тому. Кілька знайомих зробили собі румунські паспорта по корінню (вони з Молдови), але не їдуть, зробили про всяк випадок 😀 Одному якоїсь бумажки не вистачало, було вже на грані відмови, але в беседі з консулом він вдало згадав кілька фраз на румунській 😀 У нього бабуся була викладачем румунської, ну і він якось начувся
-
Хто ж знав, що так доля складеться
-
Так так А де в них офіс? І не знаєте вони попередній номер зберігають?
-
В мене renewal мав бути в березні, я вчора їх набрав і сказав, що мені інший оператора запропонував кращу ціну і я хочу скасувати. Мені дали пропозицію $55 за 500 МБ/С, я відмовився. Сьогодні прийшов лист, я зателефонував до них і мені sales дали пропозицію, про яку писав вище
-
Оператор :) дешево і сердито. Хоча чесно кажучи у деяких частинах міста тупо не було звʼязку. Важко й уявити що там за містом у них творилося www.chatrwireless.com
-
В мене 50$, 80Г, 5G, Rogers, коли підключав тариф від роджерс, то ціна була 85$, перевіряв доступні тарифи і поступово їх знижував.
-
35$ та $45$ за дві лінії, але з rogers, 5g+, usa/can 100gb and 60gb, брати через rogers або bell customer preferred program (corporate and government employees) use email to get the code
-
Трошки, мабуть, затормозив інтернет і це повідомлення тільки от зараз прилетіло з 1910-х 😏