Українська Манітоба
-
Квартиру за 50 можна взяти
-
На Банковій разів у 50 більше😔
-
Ага, ок. З банкової видніше
-
20к це як у Вінніпезі $16 на годину. Є люди стільки заробляють, але купа людей отримають і $25, і $30, і $40. 7к грн отримають одиниці, а кричать усюди гучніше за усіх таке враження. Насправді більшість отримає 30+, а гарні спеціалісти і 50+ на початку карʼєри, та спокійно собі живуть🙂
-
Не згоден. В Україні більш популярно квартири купувати(і вони набагато дешевші ніж будинок). В Канаді навпаки, квартири не настільки розвинуті, бо всі більше будинки купують. Так шо порівнювати треба те що люди більше купують
-
Скільки пропонується квартир, у якому стані і чи є з чого вибирати. Більшість в Україні одразу дивиться на покупку квартири, або будівництво з 0. В Канаді ж всі одразу дивляться на будинок, і тільки потім на квартиру, бо ринок більше пропозицій має саме у будинках, в не у квартирах, а ті квартири що є, скажемо так, не дуже.
-
Canadian tariffs in full effect
-
Колективний розум, скажіть, що зробити, пліз 🙏 Місяць тому я замовляла в No Frills заморожену полуницю (великі 4 упаковки). На днях я відкрила одну і звідти пішов запах якогось хіміката, щось середнє між бензином і ацетоном, я перевірила інші і вони такі самі. Це була доставка Instacart, відповідно, у мене тільки в пошті електронний чек. Я думаю, що з цим робити, мабуть, треба повернути, але для цього треба брати убер і їхати з 8 кг заморозки в магазин, я просто не впевнена, що воно того варте. І оскільки покупка була 3 тижні тому, може, вони взагалі нічого не повернуть, там сумарно саме за ці упаковки 56 CAD. Але ця штука видається мені доволі небезпечною, це ж могли і дітям взяти, хтозна, що це за хімікат взагалі і головне - як він там опинився. Є купа людей, які після ковіду не відчувають запахів, вони просто з'їдять цей ацетон і не помітять. Може, написати їм на сайті просто? Вони мають прийняти якісь міри чи як? ЇХ це звернення зобов'язує щось зробити чи ні?
-
Якщо все, то питань би не було) а так проблема тільки з 4 упаковками цими) навряд чи це галюцинації)