Українська Манітоба
-
З 1 лютого здається двоповерховий таунхаус в саблет 3-кімнати $1,809 на місяць парко-місце перед вікнами входить в ціну. Район Lakewood, поруч Walmart, Co-op, Shoppers, банки. Дуже безпечний район, поруч дві школи та дитячі садочки. Pet friendly. Орендарі платять всі комунальні. Дуже просторі кімнати. Пишіть в особисті
-
Можливо хто знає куди дзвонити чи писати в ситуації коли може знадобитись нам що ми декларували суму по прильоту, але нам нічого не надали в письмовому вигляді… Аеропорт був Монреаль, офіцер просто запитував суму тоді і все бо бачив що в роздруківці ми вказали що ввозимо гроші (сума не на багато більша але більше 10 канадських була)
-
УПС 🙈
-
globalnews.ca/news/10972315/nominee-program-manitoba-immigration/amp/ От тут повна стаття…
-
А шо таке русизм?)
-
Вам ніде не потрібно буде це. Тим більше якщо це трошки більше 10 тис.
-
Ну або наприклад слово «тулят» 😂
-
Мабуть нема 🤷♂️
-
у вас тут битва чатгптів чи що? свого мозку немає?
-
Я от думаю, чому я ніяк не вивчу назви місяців року українською? Хоча взагалі, як бачите, я досить гарно знаю українську. Але з місяцями року якийсь затик... Деякі я знаю, там де празники: 8 березня, 1 вересня, 1 травня. А от вчора думала як буде декабрь на українській і так і не згадала.... хоча 31 грудня це ж Новий Рік
-
Привіз з собою, ніхто не буде питати це ж не 100 000, а ви безробітний вже 2 роки.
-
10-20 тис це дуже мала сума щоб питали у вас щось. Повірте 🙂
-
Взагалі Sick Note береться у випадку як що ви відсутні на роботі більше 3х днів... Й то тільки як що роботодавець каже : "А доведи що ти насправді хворів 3+ дні" Або для Short Term Disability Лікар чаржить гроші за цей папірець щоб його не замахували без реальної потреби