Українська Манітоба
-
-
У кожного stablecoin є забезпечення реальними активами (принаймі вони всіх про це запевняють). Мова йде саме про реальні активи: бонди, акції, кеш і тд. Ці активи в Tether дуже сумнівної «якості» і з поганою ліквідністю
-
Обов'язково уточніть вимоги в організації, в яку будете надсилати документи, вони всюди різні. Десь потрібний лише переклад, але цей переклад може бути обов'язково від канадського перекладача, десь можна не канадського, деякі організації хочуть отримувати атестат безпосередньо офіційним листом від перекладача, не від студента. Уточніть безпосередньо на курсах, на які подаєтесь
-
По перше, припиніть спілкуватися таким чином, те що ми говоримо в телеграм каналі не дає вам права по хамськи зі мною розмовляти. По друге, як я зазначив више і коментаря від вас не отримав, тільки дуже наївна або дуже молода людина буде апелювати до того, що написано в законі. Хочу зазначити шо останні 6 років закони і права людей в Україні порушуються і обмежуються перманентно, бо держслужбовці посилаються на постанови, які сили законів не мають в т.ч. І по трете, коли виявится що я правий, чи побачу я від вас вибачення? Думаю що ні, риторичне питання. На цьому будь яке спілкування з вами припиняю, щай щастить.
-
Дякую
-
Дякую
-
Дякую, що закінчили 😌
-
Підтримую, закони в Україні останні 5 років не працюють. Точніше, вони «працюють» лише тоді, коли це вигідно комусь. А коли це не вигідно, знаходиться тисяча і одна постанова чи розпорядження Кабінету Міністрів, які суперечать законам, але є обов’язковими до виконання — і на цьому все. Не розумію, про що дискусія. А ще моє улюблене «внутрішнє розпорядження», яке взагалі нівелює все. Люди, здається, живуть у паралельній реальності
-
Нажаль, але ж неможливо дізнатися, чи заражене яйце просто по зовнішньому вигляду. Це може бути будь-яке яйце і будь-де. Тому трошки заспокоїтись і купувати просто улюблені
-
Якби був преміум то дав би 2 лайки) Як приклад: відсторонення голови АОЗ і звільнення Чмута з наглядової ради