Українська Манітоба
-
Мені згадалось тільки шо, шо після повені коли каховську гєс підірвали, то у моїх в Херсоні вперше в житті в квартирах з'явилися мишки, бо вони жили в плавнях а їх затопило + щє більше з'явилося восені, бо поля навколо не засіяні і їм нема що їсти там от вони і прийшли в місто. Може і навколо Вінніпегу щось змінилося от вони і приходять їсти до людей.
-
Бачив що зараз на заправці винаймають на роботу Знаю власника особисто - дуже рекомендую Спитав за умови - досвід не обовʼязковий, англійська обовʼязкова. Права та машина обовʼязкові, так як це трохи за містом (7км від Вінні) Фул тайм працівники мають дуже гарний пакет бенефітів, навіть спорт зал входить до пакету [email protected] Кому потрібна робота, людяне ставлення - надсилайте резюме. У відповідь прийде запит вашої доступності по годинам, без цієї інформації менеджер не телефонує, тож заповніть також
-
А колись була «канава»😂 я памʼятаю були часи 🤗
-
Я також працював на шоколадній фабриці і мишей, а тим більш тарганів не було. По всій території були пастки, як ззовні так і в середині. Періодично миші ловилися але щоб бігали по виробництву, ні такого не пам'ятаю. Це так само як і закладами харчування. Одні роблять все щоб дотримуватися стандартів, а інші мають мишей і тарганів. Якщо не секрет в якому місті ця шоколадна фабрика?
-
А білки 🐿️, скажи Аня… Оті зубастики багато шкоди роблять 😬
-
Пасток наставити то лише частина справи, потрібно постійні чистки, контроль за всім тим, поводження з продуктами. По специфіці роботи я був на багатьох харчових підприємствах і деякі просто жах, а в інших можно з підлоги їсти, але і ті, і ті по тих самих нормах працюють
-
Ванкувер місто кохання, накриває навіть мишей)