Українська Манітоба
-
Такі паспорти роблять зараз, бо зламалась техніка у Консула(( Ми були перші хто до нього прийшли і техніка , що бере відбитки працювати не хотіла. А ось у мене теж питання, ми ж здавали біометрію у ircc як подавались на візу, хіба ця біометрія не підійде для паспорта закордонного? Адже вона дійсна 10 років, чи я щось плутаю... Просто нам Консул нічого не сказав, що паспорт буде не біометричний...
-
Цікаво, звідки вони бланки взяли Та по Постанові то вже не приймають заявки на такі паспорти 6 років як
-
Здається 1bedroom квартира неподалік Corydon (346 Arbuthnot st.). 900$ Перший місяць безкоштовно Вода включена у вартість. Оренда до 31 серпня. 2-ий поверх 4-поверхової будівлі. Квартира досить простора, є все необхідне, пральня у бейсменті + спорт.тренажери. Сусіди тихі. Поруч приватний сектор. Є вуличний паркінг за окрему плату. 5 хв до зупинки громадського транспорту. Якщо зацікавить то за фото та іншими подробицями писати у приватні. Або телефонуйте +14333356987
-
Якщо у вас наявний біометричний паспорт, то вам вільний в'їзд в усі країни з якою в України погоджений безвіз. Мексика здається теж сюди входить, але це треба перевірити. Якщо ж у вас паспорт старого зразку, не біометричний, то вам треба робити візу в будь-якому випадку, в т.ч. у безвізові країни. Дивно, я думав, що небіометричних нових паспортів уже давно не роблять.
-
Всім привіт. Таке питання, якщо спочатку приїхали в Торонто, там зареєструвалися, а потім поїхали до Вініпегу, чи можна там скористатися послугами дантиста по субсидованій програмі і зробити там безкоштовний медогляд?
-
Думаю, що так! Наприклад, моя Канадська віза вклеяна саме в не біометричний паспорт. Але, якщо надумаєте летіти в Європу з небіометричним паспортом, то можуть бути проблеми.
-
Доброго дня, підскажіть, будь ласка, як отримати Medical Exam ( Документ підтвердження проходження обов‘язскогово мед огляду ). Цей документ потребують при заявці на зняття обмежень в WP. Сам мед огляд пройшов ще в осени Зазделегіть, дякую за відповідь
-
Отримуєте візу і вперед.