Українська Манітоба
-
-
А мебель? Це ще десятки тисяч, я навіть уявлення не маю як купити ту мебель, якщо платиш іпотеку, ну і лишається 1000$ на приклад, будинки треба брати з величезною зарплатою а не 100к чи 150к, це моя думка, в кожного вона інша.
-
Можна сказати не реально.
-
В усіх будинках якщо купуєш є кухня вбудована?
-
Зрозуміло, кухня це вже дуже добре, бо ціна її космос, але навіщо мені та мебель, головне музика 🎵 щоб була 😁
-
Чому важливо подати декларацію про дохід, незалежно від того, був у вас дохід чи ні у 2024 році? Навіть якщо ви прибули до Канади у грудні 2024 року, Податкова агенція Канади рекомендує подати декларацію про доходи. Чому? Подання податкової декларації АВТОМАТИЧНО реєструє вас на федеральні та провінційні податкові кредити та бенефіти, які ви будете отримувати протягом 2025 року. Для прикладу, ось перелік кількох виплат від федерального та деяких провіційних урядів: ✅ Canada Child Benefit (до $7,787 на дитину до 6 років) ✅ Canada Carbon Rebate ($980 для сім'ї з дитиною у Онтаріо) ✅ GST/HST credit (до $859 для сім'ї з дитиною) ✅ Canada Workers Benefit (до $2,739 для сім'ї) ✅ Canada Dental Care Plan для субсидії на дантиста ✅ Renters Tax Credit ($525 для резидентів Манітоби) ✅ Ontario Trillium Benefit (до $1,248 для резидентів Онтаріо) ✅ Manitoba Child Benefit (до $420 на дитину для резидентів Манітоби) та інші... 👉 Деякі податкові бенефіти залежать від сукупного доходу сімї, а деякі, наприклад, Canada Carbon Rebate, виплачують усім незалежно від розміру доходу, але залежно від місця проживання. 👉 Подати податкові декларації можна з допомогою Tax Pro Canada, надавши документи через веб-сайт. 👉 Якщо вам потрібна консультація, запис також через вебсайт 👉 WhatsApp: 204-295-2735
-
Ви знаєте, як так виставити налаштування і де саме, щоб телеграм так не знущався над якістю моїх картинок? 🥹 У мене в телефоні чорне небо виглядає чорним, а не як оце отут( капєц просто
-
Winni 🩶
-
Жирна зрадниця передає привіт . Тут пане Ігор порекомендував шаверму з Ramallah. Скуштував . Смачно, але - замало . Взяв курячу та яловичину. Картопля в них бомба . Та часничний соус клас . Але все одне , не то , не оргазмічна. Накидайте своїх улюблених шаверм ще . А то я вже майже все поїв
-
Дякую, буду знати)