Українська Манітоба
-
Же які джерела з вами б не погодилися.... The first function is supporting the immune system. The appendix has a high concentration of immune tissue, so it's acting to help the immune system fight any bad things in the gut. The second function that it serves is what we refer to as the safe house. So this was a hypothesis that was put forward by a team from Duke University in 2007. And they argued that the appendix may serve as a safe reservoir for the beneficial gut bacteria that we have.
-
Ну не те що зайвим, є певна імунна функція у апендикса, але в порівнянні з ризиком померти протягом доби-двох десь без доступу до медичної допомоги, ця функція взагалі не принципова)
-
А в мого малого вже був ruptured на цьому узі 2 місяці тому, you never know, ну їх ці аппендицити
-
Їх же видно на УЗД, і діаметр, і рухомість - все, чому ні?
-
Я не знаю, скільки, ми ж говоримо про одне конкретне власне життя) при каменях - ну не те щоб вирізати, але моніторити стан і якщо людина знає, що є небезпека нападу, їй краще обрати для відпочинку місце з доступною і швидкою медичною допомогою і страховку купити максимальну
-
«Я ніколи не вчив фізику, тому для мене життя повне див»)
-
Та ні, з каменями так як з апендицитом не пройде, їх не можна видалити за власним бажанням, показання до операції мають бути конкретні. Розумію вашу позицію в цьому питанні.
-
Ні, не 2 тижні, навіщо) якщо камені не сильно рухомі, можна раз в місяць-два. Але так, якщо є така проблема, треба постійно бути в курсі, що там в нирках. Я зараз кажу не з позиції повчання якогось, соррі, якщо так звучить. Я кажу з позиції максимально підстелити соломки і перестрахуватись, щоб уникнути якихось катастроф