Українська Манітоба
-
Вони досі разраховували тільки на себе . І саме це по сьогодні Пекін не напав на Тайвань . Тому що вони 75! Років на це чекають, і готові не дай Боже . Як тільки Пекін буде впевнений , що вони візьмуть силою - то вони візьмуть . По минулим підрахункам це був 30ий рік . Але зараз аналітіки кажуть на 3-5 років може буде раніше . Це без допомоги . З допомогою нам всім буде не весело.
-
Побачимо, які то будуть умови. Але "заморозка" рано чи пізно все одно розморозится. Просто ну об'єктивно, Росія не може перемогти, і Україна не може перемогти. Сил не має. Тому і буде перемир'я.
-
Тю тепер зрозуміло чого я вже другу сутку кручуся в ліжку, хоч електроенергію бери і виробляй ⚡️
-
Тільки зараз обмін інформацією запрацює вже скоро, і заднім числом по приходять рахунки з відсотками 🤩
-
Доречі , додам, все ж таки. Що за «національностю» Гонконгжане - являються Гонконгжанамм. Те ж саме стосується громадян Макао . В них свої паспорта , і там прописано хто вони по національності. І офіційно у всьому світі , включно сам Китай . Вони не є китайцями .
-
Доброго вечора, друзі! Підкажіть, будь ласка, може хтось володіє інформацією, чи треба у налоговій декларації вказувати офіційний дохід з України в еквіваленті на CAD. В минулому році заповнюючи першу декларацію цього доходу не вказували. І чи можуть бути якісь наслідки, якщо в цьому році вкажемо дохід, а в минулому цього не зробили? Дякую!
-
Це питання часу. В Україні податки дуже великі у %, я вказував та мені ще Канада доплатила фактично, бо їй нічого не винен бо запобігання двійного опадаткування, а усі превелеї дали з бонусами дала, бо дохід офіційний тут тепер рахується. Ну якщо там на фопі декілька десятків мільйонів засвітилось то да, буде не дуже🥲