Українська Манітоба
-
Мої тернополяни кажуть, що дуже холодно 🥶😉… і так само відчувається їх -5, як наших -20, бо через підвищену вологість в регіоні
-
Дивлячись в якому регіоні Чим північніше - тим тепліше І навпаки
-
І коли літні та різдвяні канікули - це одне і теж 🙈
-
Це колись зірвало моє уявлення про світ в дитинстві… Ну ж бо як це, Новий Рік влітку святкувати 🤣
-
А взагалі, мене обманом заманили в Манітобу. В цьому ж чаті! Вони обіцяли холодні зими (думаю, ладно, перетерплю) і жарке літо (мріяла нарешті на старості вигрітися). А нема спекотного літа! Перший рік відмазувалися, що то таке просто літо незвичне, другий рік знову "вперше таке пам'ятаю", а коли тепло буде???? 😁
-
В мої шкільні роки-то при -20 ( а таких днів було декілька) до школи вже ми не йшли
-
І без шапки😉
-
В школу може й нє, а от на дискотеку в капронках та на підборах бігли аж бігом 🤣
-
Це така стратегія у місцевих. Перший рік "ой, ми такої теплої зими не пам'ятаємо", другий рік "ой, такого холодного літа ще не було". Вас заманили до Вінніпегу щоб ви пройшли тут тренування. Потім пошлють в міссію, будете відкривати відділення "Українська Манітоба" десь там, на Північний Территоріях 😀