Українська Манітоба
-
У мене воюють друзi, дiвчинка, сестра чоловiка, я пам'ятаю маленьку дiвчинку з чорними косами, зараз вона десь в Курскiй областi, вона солдат. також загинули родичi, ( не по прямiй лiнii, але родичi). Якщо хтось буде думати, що в мене рiднi не постраждали, та менi легко говорити про продовження боротьби. А мама навпаки плаче кожен день, бо хоче, щоб завершилась вiйна на будь яких умовах, тiльки б мого брата не забрали на фронт.
-
Та це така жесть в цьому всьому, всі все прекрасно розуміють, що відбувається і просто всім тупо пофіг. параша запросила вибори нового президента одною з вимог припинення війни скоріше за все, щоб вибрали якогось Бойка(відкритого москаля і тоді просто вся Україна перетворюється в рашку), там уже в Верховній Раді люди боряться за владу , то на Пороха санкції, а ті хто нажимають кнопки за зелених взагалі роблять що хочуть. Нічого доброго не буде однозначно,надіятись тільки ,що Європа війська якісь дасть,треба надіятись на самих себе,включайтесь друзі хто як може , просто донатьте на дрони,москалі дуже ниють за них,чим більше їх здохне тим краще. Нічого іншого ми не можем зробити. Найгірше в цьому всьому те,що люди які були вмотивовані і були українцям в серці, давно померли за Україну, а Україна програє війну, через те що всім абсолютно пофіг на людей.
-
Я теж вважаю це хитрою і виваженою політикою саме країни , а не якогось окремого персонажа.
-
Про яку протилежність мова я взагалі не зрозумів.
-
*коли належать і підкоряються цілком єдиним елітам котрі мають спільні цілі.
-
Ті самі еліти котрі є власниками соц мереж і бізнесів) котрі зробили гроші на війні. Газова, військова індустрія. Шо ви при тих рептилоїдів, я не розумію шо то, якщо варте уваги то готовий вислухати лікбез.
-
Я очікував, що вислови будуть не на користь України, але те що відбувається останні дні, то взагалі божевілля якесь, то Трамп каже, що треба давити РФ санкціями, то готові зняти санкції, то треба в Україну поставляти набагато більше зброї, то треба домовлятись про припинення вогню. То його підопічні кажуть, що Зеленський молодець, то що він не правильно все робив з самого початку. Таке враження, що в них там нескінченна тусовка якась з алкоголем та наркотою, де вони крутять барабан та вирішують, що наступного разу казати... Короче кажучи взагалі позиція США не є послідовною. Але вже чітко зрозуміло, що вони будуть робити все, щоб завершити війну з однією тільки ціллю, щоб зняти як найшвидше ті санкції, які так чи інакше віддзеркалюють на їх економіку. Й класти болта вони хотіли на долю України, якщо вони не отримають вигоди, яка перекриє те, що вони недоотримують від введених санкції. Той договір, який вони пропонували Україні це взагалі якесь знущання
-
А по Канаді зрозуміло? Поясніть бо я щось взагалі не тямлю