Українська Манітоба
-
Окей, тобто Wealthsimple нічого не заблокує, значить, ну супер, дякую. А Simplii депонує чеки?
-
Да з Кримом то взагалі був крінж, сусід віджимає область, а ті півні замість захисту суверенітету, у Києві ділили кормушки🤣 Місяць майже був, але навіщо щось робити🤩
-
Ні, вони поїхали геть. Однак, з міркувань безпеки залишили майже всі заощадження на канадських рахунках. Ворк перміт закнічився - банк запитав, де вони є. Вони сказали, що за кордоном. Банк заблокував рахунки. Однак, банк би й сам заблокував, коли закінчується статус. Не знаю, чи відразу чи пізніше, але це б сталось, бо в банку була б відсутня інформація про те, клієнти є резидентами Канади.
-
Яке ж хворе
-
Може, у них були кредити і вони їх порядно платили?
-
Думаю, всім ждунчикам wp логічно підстрахуватись на найгірший варіант: про всяк випадок зняти кеш і домовитись з лендлордом про оплату кешем. Але куди складати чеки і як отримувати зарплату, якщо кеш не передбачений, неясно
-
Так, я поки що не дійшла середнього арифметичного, йти до банку чи ні, бо ви і Лілія пишете аргументовані і правильні, але протилежні речі) думаю, що треба купити сімку і анонімно подзвонити в банк і запитати для друга, що робити
-
Нічого не блокується автоматично. Я купа людей бачу кожен день з простроченими водійськими правами чи канадським паспортом, по 2-3 роки прострочені. Поки людина не прийде в банк оновити документи, ніхто не блокує. Та навіть як прийде і її спитають за документ, а вона така - о, не маю з собою. То просто скажуть - сорі, ми вас не можемо обслуговувати поки не принесете валідне ай ді
-
Як казали в мене на районі: шо сказав, шо в воду пернув) Якшо знаєте шось, поділіться, а ні, то не кажіть загадками😝
-
Напевно що завгодно, замість нічого, було би краще😀 Дочекалися поки рашка нагнала декілька десятків тисяч військових та «референдум» провела, та наші тільки тоді прокинулись🫤 Теж саме з Донецьком, замість того щоб вчасно відправити спец підрозділи та армію, дочекались поки замість пару сотень тітушок були вже сотні «апалченцав» зі зброєю. Саме сумне, це не те що Україна не могла чи не мала людей для захисту, відповідні за командування просто були зайняті не захистом країни, а розподілом звільнившихся місць😔