Українська Манітоба
-
Якщо не знайдете для покупки (гептрал навряд чи хтось привіз просто так), аналоги є і на амазоні, і на iherb, пошук за діючими речовинами (аргінін і аденозилметионін)
-
Соррі, я не знаю) у мене ніколи в житті не було похмілля 🙈
-
Треба отакі шукати 😂
-
Декілька днів обговорюється світовий порядок...вставлю свої 5 копійок. Вся історія нашої планети - це історія воєн. Смутно пам'ятаю уроки історії зі школи, на жаль, але пам'ятаю що то було постійно про війни. То немає чого очікувати якогось 'прозріння' і пацифізму. Я вже не дивуюсь нічому. Все рухається своїм ходом як завжди в історії. Треба бути просто готовим до будь-якого розвитку подій. Не наше покоління - так наступне. Не Тайвань - так якась інша територія і т.д.
-
Це 100 років нікому не потрібно знати. Але я повернулась з Монреалю і така щаслива бачити і чути рідну англійську мову та відчути запах даунтауну. Як добре вдома! Ніколи б не подумала, що таке скажу про наш Вінніпег.
-
Українські хлопці у Вінніпезі та в околицях зроблять вам такий самий або й краще. Аби тільки кошти у вас були на матеріал та роботу. Якщо справді цікавить, звертайтеся)
-
Це може бути довга дискусія 😂 Монреаль гарний. Чистий? Ну таке.. Я ще більше захотіла жити в маленькому містечку під Вінніпегом