Українська Манітоба
-
x push x push x push x
-
на ній маркером навіть написано 🤣
-
там де резинова, потрібно
-
написано touch, треба touch. написано press - треба press
-
а я більше вірю очам і виробнику
-
там біметаллічний сенсор пишуть, і його треба давити
-
www.reddit.com/r/transit/comments/ow47hv/how_do_these_stop_request_strips_work_is_it/
-
Так і було колись. Ми чекали 5 років перед тим як податись на громадянство
-
Дуже раджу play.google.com/store/apps/details?id=ca.reev.canadian_citizenship_test $3.35 на тиждень чи на два(не згадаю, бо після проплати за тиждень пішла на тест) ціна. Без оплати лише перших кілька тем відкриє. Вкінці теми залік на 2-10 питань. Вкінці всіх тем десятки тестів що криють усі топіки. На справжньому тесті всі запитання згодились. Ще відео гарне youtu.be/IvpVJleLMxE?si=NmnjyMw8wYF2fnI9 слухати на фоні доки щось робиш. Там не просто відповідь, а пояснення чому саме ця відповідь на два речення. Книжку раз прочитала, все в одну кучу змішалось (насправді жахливий виклад історії.. структура...просто аби тест здати), і пішла на ап. В апі ти дійсно вчиш історію, дійсно все крок за кроком, а не суха витримка фактів, які в голову за три тижні в мене особисто не нашарувались.
-
Питання хіба яка партія при владі зараз, яка в опозиції та ім'я монарха зміняться 😁 Ну або - яким штатом ми стали)))) П.с Готуватись по книжці де так красиво економічні стосунки з США описуються було трохи так собі))))