Українська Манітоба
-
Вітаємо! Якщо ви вже працюєте в сфері освіти або плануєте стати вчителем чи помічником вчителя в Манітобі, запрошуємо вас до нашої Telegram-групи! У цій спільноті ми ділимося: ✅ Досвідом роботи в школах Манітоби ✅ Вакансіями та можливостями працевлаштування ✅ Інформацією про сертифікацію та вимоги для вчителів ✅ Порадами щодо адаптації в освітньому середовищі Канади Це чудове місце для обміну знаннями, підтримки та професійного зростання. Приєднуйтесь, щоб бути в курсі всіх важливих новин та можливостей! Посилання на групу: t.me/+k6_7pQfn8qA1MTAx
-
Ось ще цікавий допис від польського історика, політолога та директора Польського інституту міжнародних справ 👆
-
Я новини не дивлюсь ні українські ні тутешні. Міні якось хватає проскакуючих заголовків що робиться в світі . АЛЕ я памʼятаю що Зеленський в перші дні чи місяці повномасштабної сказав -буду так одягатись поки війна. От сиджу і думаю - я ! Це знаю і памʼятаю а Траповські слуги ні ?! То хто там в Трампа на побігеньках в текстописниках? А чи взагалі в Трампа під контролем все ? Мені вже страшно за Америку .
-
мені ж почулось, що двічі підряд сказав "дякую" із самого початку, правда?
-
Всім привіт. Потрібна податкова консультація. Заповнюю декларацію для мами через Велссімпл. У неї річний дохід ~7к. Після досить швидкого заповнення програма запропонувала податися на Canada workers benefit - я перейшла на вкладку, заповнила все і там дорахувало до повернення податку $1000 🤣 перечитала вимоги - мама наче підходить. То можна клеймити?
-
Руссіано, це ти?🤣