Українська Манітоба
-
Ага, а на ділі виходить що українець - рукастий, індус - дешевий, а канадець - лінивий. Не в обіду нікому, але в нас на роботі саме таке проскакує, але за найм українців тільки я топлю і приводжу. По факту дженерал контактор не хоче розглядати українців та індусів бо мав не приємний досвід. Як він каже - тільки під твою відповідальність
-
Вони ще з італійцями не працювали🤣 Думаєш що ножі дістануть чи ще щось, але вони покричали, діло вирішили, і пішли пити вино на перерві😀
-
На моїй першій роботі, я терпіла, як могла. Моя колега, канадійка в робочий час лежала на подушці і дивилася кіно. Ми обоє прибирали кімнати. Дуже важко тримати себе в руках. Я мовчала і виконувала роботу мовчки, коли вона просила виконати якусь додаткову роботу, я не встигала зробити, бо ж вона нічого не робила, а сама все зробити не могла. Вона почала скаржитися, що я ігнорую її прохання.
-
Головне, щоб не від козирного трампа 🤦🏼♀️ Ну ж бо президент, який перекривляє - це вже щось за межею
-
То вони зробили глибоку аналітику ,на досвіді кількох людей мабуть . У мене другий інженер звільнився. Один був з Нігерії ,інший з Німеччини . Вони згоріли від менеджменту до тла ,і було в конфлікті майже за всім керівництвом . Мені тепер всіх нігерійців та німців називати конфліктними ?😂 Я вже мовчу про PM,канадців ,які вражали в депресію і звільнились зі скандалом ,після аудиту ,бо їм зробили пару зауважень .
-
У Портнікова нещодавно почула. Він жартівливо порівняв Україну з хобітовстким Широм, мовляв «все, чого хотіли хобіти - це тихо жити в своєму Ширі, шоб садок вишневий коло хати, хрущі над вишнями гудуть все оце, і ніхто не міг навіть подумати, що саме від маленьких хобітів буде залежати, чи вистоїть Світ. Так само, як би це не здавалось пафосним або абсурдним, але це така зараз реальність - саме в Україні зараз вирішується доля ліберального демократичного світу»
-
Мелоні теж доволі непоганий педагог 😁
-
🤌🏼
-
Ооо….щоб полікувати нерв…вам треба прийти до дантиста….заплатити йому ( він вам щось дасть , щоб не боліло) І запише вас в іншу клініку вузькопрофільну до ентодантиста, чекати пару місяців Чоловіку виставили рахунок за три нерви 1800 В нас був такий досвід Без направлення від звичайного туди не попасти Бо пломбу потім буде ставити звичайний лікар