Українська Манітоба
-
Потрібно і Канадцям/Канаді подякувати - плануємо подію/сошал на подяку. Плануємо на квітень.
-
Але є час постити тіктоки і інстаграми з «блогами» про Канаду, «від розпаковки того що купили в суперсторі до які вже понані автобуси»
-
Час є, але надіюсь у людей не залишилось радьнського мислення типу: « в мене має бути краще ніж в інших». Бо мені вчора одна людина яка тільки недавно приїхала заявила наступне: «як так в тебе іпотека на хх років і на хх суму.., я б давно вже на твому місці за готівку все купив». Щось таке…
-
У мене часу зараз дійсно немає, навіть на себе. Сиджу з малою дитиною 11 місяців,парт тайм робота, коли чоловік дома, по ночам веду ще свій "бізнес" в Україні, вчу англ. Але я тут з Вами погоджуся про іпотеку. Коли (а не якщо 😅) отримаємо завітний пластик, також хочемо взяти іпотеку.
-
Не всі страдждають, ось приклад який мене просто здивував: «допоміг родині сюди приїхати, прийняв в себе, а потім виявилось що одна з жінок планує заплатити десь $25,000 щоб її чоловік теж перетнув кордон» я нікого не засуджую, але коли нарешті корупція закінчиться? Або можливо я вже задовго в Канаді і нічого не розумію? Як порішать?)
-
🧳Повідомлення з іншого чату: Air Canada just found….a bag for..family …..Ostapenko…arrived Jan. 23, 2023. There is no e.mail in blue binder log. They are not staying in a hotel…and no phone number. Should anyone know where b they are , please contact Air Canada Baggage. Ben W. Jan. 25 ..evening airport desk …thank you .
-
Це жах. Але пам‘ятайте: корупція породжується з людей, а ті люди потім приходять до влади.