Українська Манітоба
-
Резерв лише відображає як дзеркало дані із Реєстру якщо шось в Резерві не так - це значить, що ТЦК не внесли повні дані про Вас...ну і ж не знялися із обліку - то вже є розходження із данними
-
Ні....хто ж тоді про те думав і перші дні війни. Але нещодавно до війни коли оформлював нову куплену квартиру на себе я декілька днів їздив в ТЦК поки не привів в порядок доки. Я думав вже вся інфа на мене в них є і в Резерві в мене обов'язково будуть докти....але не так сталося як гадалося )))
-
Не зовсім схожа ситуація, але маю не дуже близького родича, з дцп, він від початку війни був в німеччині, але вирішив з сестрою поїхати і провідати батьків… так от він з народження інвалід, але щоб отримати дозвіл на виїзд за кордон він 4 місяці обстукував пороги тцк і лікарень, що там, що там до нього навіть ніхто говорити не хотів, відношення було як до скота… «йди принеси ту довідку йду принеси ще щось, самі не знають що…і тд» Рішення звісно ж за вами, але якщо є можливість не їхати то краще не їхати… Не сподівайтесь що там раптом почали дотримуватись законів чи справедливості…того ніколи не було і не буде.
-
Подвійна порція по ціні звичайної 🤩
-
Ага, але це норм магазин, чисто продають ващі персональні данні, платити не треба. Не те що костко, дані продають та ще і плати їм за це. Костко то секта для гоїв натуральна. Свідки низьких цін🌝
-
Мойва Корюшка Барабулька Плітка Щука Судак Лящ Камбала Копчений squid
-
Прийшла сушена рибка, дуже великий асортимент Sausage Makers 630 Nairs
-
Тут були люди, які працюють в готелях, скажіть, будь ласка, які у вас в готелях матраси?) Те, що в Маріотт шиють подушки на замовлення і їх не можна купити, я знаю, але не думаю, що матраси також, мені потрібний матрас, як в готелі, gpt каже, то звичайні гібридні, але чому тоді тільки в готелях так божественно спиться
-
А з ікрою є?
-
Смачне і ароматне
-
Дякую! Моїй знайомій подарували подушку в Маріотті, бо вона запитала, де купити, і вони сказали: ви таке не купите, беріть так))
-
Ви готові нести відповідальність за свої поради? ДПСУ зараз працює в ручному режимі
-
Я можу зараз скинути які в нас матраси
-
В тому році міняли матраси, віддавали безкоштовно. Син кайфує, чоловік теж. Мені занадто мʼяко. Я там провалююсь в ньому. Можу наступний раз написати, коли будуть міняти
-
Дуже дякую! Вони навіть прямо канадські 🙂 Ми також з gpt обговорили, як створити готельний ефект, для цього потрібні основні дві речі: box spring між фреймом і матрасом і латексний топпер на матрас. Ціна готельного апгрейду - $700 ($200 за box spring і $500 топпер)