Українська Манітоба
-
Я дуже сильно люблю Україну і повернусь сюди жити коли вірогідність шо тебе розірве ракєтой буде мінімальною, але коли в Польші я вийшла з літака, то одразу відчувся контраст між канадським «вибачте за те шо дихнув на Вас» і тьотями які наїзжають на тебе кольосіком валізки і зе зверху насварять🤣 я аж засміялась, бо забула шо то таке🤣 Обожнюю цей скандальний вайб пхахаха
-
В Чернівцях вчора цілий день не було світла (
-
У Києві та біля нього теж залежить від багатьох факторів, а не від "особливості" Будівля наприклад може бути підключена до якоїсь мережі з критичною інфраструктурою, і відключення в однієї будівлі на районі будуть значно коротші, ніж у всіх які коло неї
-
Можливо я Вас здивую, але на заході (мабуть західна Україна малось на увазі) так само вимикають світло, як і всюди. Пощастить, якщо 4 години поспіль є світло. Інколи вмикають світло аж на 1,5 години. Якось просиділи 18 годин без світла Зараз якраз без світла, до речі. Ні опалення, ні гарячої води. І нічого, живемо Чи Ви думаєте, що "захід" шикує? Що за дурниці. Я в Луцьку живу в разі чого.
-
Напевно всі уже настільки влаштували життя в Манітобі, що єдине що залишилося - це обговорення графіків вимкнення світла
-
100% Дякую за відповідь. Я б так і хотів якесь Камар, Челенджер чи щось такого типу))
-
Не про критичну інфраструктуру мова Мова про те, що немає ніяких графіків, про те, що таке вже не один місяць, про те, що найгірше зі світлом на Одещині і нічого не змінюється. Стає все гірше, ніхто нічого не робить для поліпшення ситуації, тільки констатують факт.