Українська Манітоба
-
Вітаю. Можливо, хтось вже замовляв довідку про несумісність із Німеччини (Führungszeugnis)? Якщо так, то напишіть мені, будь ласка. Маю кілька питань по тому, як її замовити. Хочу взяти довідку заздалегідь, бо часто бачу в канадських вакансіях перевірку несудимості.
-
Тобто, ейчари не будуть її вимагати при відборі на роботу, якщо крімінал рекорд чек вказано в вакансії?
-
Дмитро, як по вашому відео на отримання компенсації за житло, зберегти файли вже заповненої форми в пдф для роздруковки з флешки в якомусь сервісі де є принтер? Файл що на сайті уряду і який ми заповнюємо захищений від змін і зберегти його в пдф не можна. Тільки конвертувати в ворд з косяками чи в картинку.
-
Дуже дякую за роз'яснення.
-
А чи можна таку довідку взагалі отримати заздалегідь? А потім ще пожити в Німеччині два-три тижні і тільки тоді відправитися до Канади? Це получається, що Німеччина скоріше за всього не надасть інформацію про несудимість за період 2-3 тижнів. А потім в Канаді будуть питання до цієї довідки, наскільки я розумію...
-
Я не є експортом у ціх питаннях . Але якщо ви питаєте 🤣 таку довідку заздадегіть ви маєте на увазі з Німеччини ? Я впевнений що за цю довідку можно домовитись у відповідних установах заздалегідь . Сказати їм дату свого відбуття , в попросити щоб дали її як раз день в день . З ранку зібрати довідку , і летіти вже . Але ж знову , ця довідка вам потрібна тільки якщо ви плануєте подаватися на ПР, та були в Німеччини більш пів року нон стоп. Я впевнений що більш експертну думку ви зможете почути у цьому чаті , там люди діляться своїм досвідом стосовно таких питань . Тут більше про холод , авто та зраду 😅 іноді про бомжів і блогерів ) t.me/uccmb
-
Хто займається доставкою, нужно перевезти стіл та 2 стільця. Відгукнуться будь ласка.
-
Дякую, але в тому чаті я вже питав колись і ніхто нічого не відповів, тому вирішив і сюди написати. Доречі там не все так просто, бо цю довідку можна замовити або онлайн або через установу, що зараз від мене знаходиться досить далеко. А з онлайном та і питання якраз. Але всі або знають або всі поїхали в Канаду і ніхто ще не робив
-
Winpass winnpass.winnipeg.ca/
-
Вітаємо, Kat! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)