Українська Манітоба
-
Це треба їм же і відправити. Vodafone...
-
Зате от що я знайшов. Як вдома, бл...
-
Коротше, ти щось наплутав. Послуга дійсно стане коштувати 50 грн, але в Канаді стане недоступна. Частина інших дешевих роумінгових послуг також перестане діяти в Канаді, а ті що залишаться, коштують дорожче ніж місцеві оператори. Так що водафон, бай-бай.
-
Тероборонців у бузковому парку здав їх командир, падлюка.
-
Я здається все те саме роблю тут онлайн, крім "перевести кошти потрусивши телефоном" (навіть не знаю яка користь від того) : тех підтримка, оплата податків, рахунків, переведення коштів. То просто монобанк подобається бо там вже набиті попередньо визначенні рахунки куди переводити?
-
Дякую за правдиву інформацію
-
Просто до слова: те, що ви отримуєте послуги за сміхотворні кошти, означає, що людина, яка вам ці послуги надає, отримує сміхотворну зарплатню. Якщо вам такий перекос норм, то вам дійсно більше сподобалось би в Південній Америці, наприклад, де прошарок середнього класу набагато тонший.
-
всім доброго вечора, виюачвюсь якщо надоїв, але поділюсь побаченим, бо ще такого ніде ніколи не бачив, а таксую я давненько. Зайщов я по ділам в туалет Суперстору, поки поробив діла , заходить тіпок, і голосно бубнить і шось жмякає то мило , мити руки. Ну і пішов. Я коли вийшов , я вкрай удівився, все дзеркало, і стінки були захляпані тою мильною піною і мило сповзало так зверху донизу. Затраскано від верзу до низу. Будьте готові і до такого, джентельмени)
-
Усім) наприклад, можна перевести кошти потрусивши телефоном, зняття коштів і переведення в реальному часі, техпідтримка 24/7 (учора як раз в 22.00 до тех.підт. зверталась, моє питання віришили за 15..20 хв.) оплата штрафів, пошлин без додаткового листування, вся інформація в мене на телефоні, мені не потрібно вводити додаткові номери. И тд. А якщо коротше, то я можу любе своє питання вирішити в реальному часі, коли побажала.
-
Вибач, але ти не правий. Стосовно Донбасу я скажу тільки, що, наприклад, донецькі шахтарі були одними з тих стовпів, завдяки яким сталася незалежна Україна. Вони йшли пішки маршем у Київ як мітингом для визнання незалежності України. Це лише один з фактів, далі інші сам погуглиш, бо ще багато чого зробив для незалежності саме український Донбас, а ми й не знаємо бо самі повірили русні що це наче "їх люди". Їм тупо не пощастило - на них був головний фокус, вони були близько до кордону з мордором, до них одразу заїхала військова техніка та тітушки, ще й за цей регіон відповідав фсбшнік Гіркін. Тому вони окуповані, а не тому що вони того хотіли! І протести були українські у Донецьку ще декілька місяців, та тільки їх силою придушили. Багато людей просто закатували та вбили. Харків завжди був дуже бунтівний проти радянської та російської влади, бо він створений козацькими родами. Українські дисиденти і все таке інше теж було у Харкові дуже розвинуте. Щодо сучасності - у Небесній Сотні були харків'яни. То чому, якщо Росія ти кажеш їм була ближче? Я також маю багато знайомих українських активістів і волонтерів саме з Харкова. Я з Херсону. Мене дуже бісить, що навіть серед українців є міф, що Херсон то російське місто. От ніфіга не було взагалі а потом хопа і Катерина телепортувала людей, так чи що? Ні! Бо була Херсонщина задовго до тої Катерини. Було українське козацтво, були чумаки. Доречі, Олешки, ті що починаються прям за антонівським мостом з Херсону - їм там взагалі дофіга сотень років. І сам Херсон теж був, просто називався по-іншому, от і все. А ви самі то забули і повірили, що ми типу проросійські. А брат Бандери де повстанням керував як не у нас, га? Чому не утворилося двох ХНР о 2014, якщо ж ми русняві, як ти кажеш? А я тобі скажу чому! У Херсоні так само була досить міцна самооборона. Великий майдан. Я пам'ятаю, як мешканці міста вартували біля будівель, щоб їх не захопили русняві ДРГ. Відмінність від Донецьку була проста: просто до нас не доїхало стільки техніки та російських військових - це нам пощастило територіально у 2014. І, бачиш, не пощастило у 2022, були в окупації і теж як і люди у Донецьку довго виходили на мітинги, чинили супротив. Чекали ЗСУ. А ще загугли на ютуб трагедію у Бузковому парку в Херсоні і подивись що сталося з нашою теробороною коли заїхала на нас військова техніка. Ми це пройшли о 2022 - Донецьк о 2014. От і все. То не кажи про проросійськість, якщо не знаєш усього.
-
Я отримав його в 2004 році, а дружині робив то зайняло 6 місяців
-
То вас справді на кухню не пускали, ФОПи то для того, щоб дітки були у спокою, кодили ноу-стрес і не стрімались покупати дорогі іграшки. Чітко пам'ятаю чартери у Турцію че інде де, де є банкомати с зеленими кюпюрами, та сумки з тим всим гамузом у багажу, багажнику і т.д. Хничуших мамкіних смузіжерів яких "чоловіки в балаклавах" пугали пухлими пальцями та як потім ті кримезні чолов'яги, хто швидко виносив ті компи у день "П", через кілька днів так же бадьоро заносив їх назад з посмішкою на обличчі, бо начальники "поразумілися". І гарно, що у Канаді немає такої оптимізації як на мене 😏 UPD: І так, ваша правда, іт то тільки підхопила, що вже було напрацьовано у других сферах з тими ФОП.