Українська Манітоба
-
Питання до знатоків. Прийшов мені сьогодні ніби як підрахунок скільки я "нажив" у Fairfeild. За все про все 6 з хвостиком тисяч вийшло. Питання у наступному: я жив з 27 січня по 10 лютого, а ось цей самий рахунок прийшов на проживання з 3 січня по 14 лютого. Це тут якийсь схематоз починають крутити на державні гроші, чи що?
-
Recruiting for a company located in Transcona. #job Note: Not on a bus route. 1. Welder or any type of welding experience, we can train. Starting salary: $20.00 2. Heavy equipment mechanic for general maintenance - knowledge in truck maintenance (fluids, brakes, etc.), electrical, hydraulics, tire repair Starting salary: $20.00 3. Class 3 truck driver (air brakes) Starting salary: $20-$25 depending on experience but we will train as this is for a roll off truck. Some knowledge of English is helpful but if you are not fluent, no issues. Send resume to [email protected] Я додам від себе: Каті влаштувала вже з дору сотню українців на різні роботи, причому вона є волонтером КУК.
-
Доброго дня. Хто вже давно у Вінніпезі підкажіть будь ласка які тут правила у такій ситуації: Орендуємо апартаменти, зламалася ручка на вхідних дверях ( випала зсередини, розсипалася на кілька частин ). Питання: хто повинен ремонтувати ми, як орендарі , чи Лендлорд.'? Якщо він пришле людину ремонтувати , чи виставить він рахунок ? Це точно буде дорожче, ніж ми самі відремонтуємо .
-
Вітаємо, Miss Olya🌾! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Величезна ярмарка вакансій для новоприбулих іммігрантів у Вінніпезі. Ця ярмарка підтримується урядом провінції. Будь-ласка, реєструйтесь. Newcomer Hiring Event – Job Seeker Registration Date – Tuesday, March 7th, 2023 Where – RBC Convention Centre (Room 2H in the North building), 375 York Avenue, Winnipeg, Manitoba Hours – 9:00AM to 5:00PM www.eventbrite.ca/e/newcomer-hiring-event-job-seeker-registration-tickets-537388632867?aff=erelexpmlt