Українська Манітоба
-
В банках не обмінюють якщо ви не клієнт цього банку , можна обміняти у Вестерн Юніон.
-
А як меблі з Вінніпегу на ровері возити будете? Ось знімаєте ви в Ніпава кааартиру, усе пусте як завжди, в селі немає ні одного меблевого магазину. Ви з Вінніпегу на ровері стіл везти будете? З дитиною яку ви не маєте права саму залишити? Добре подумайте
-
Я живу в portage la prairie 70км від вінніпегу.уе реально село а не місто.проблема перша транспорт його взагалі нема,проблема 2 це дуже мало нормальної роботи є пару заводів і магазини та заправки нормальної праці реально нема,і проблема що тут життя таке дом-робота-дом все.нема куди пойди погуляти ми жалкуемо що сюди в таке місто приїхали та плануємо переїзжати в вінніпег.якщо ви жили до цього в містечку на 10-12000 людей то буде норм вам нам не норм.кожному своє.
-
І на вулиці -40 🥶
-
Та ці 100-200 баксів можна легко зекономити в костко чи на акціях супермаркетів де продають за 5 баксів коробки з овочами та фруктами і інше. Легше знайти гарні меблі на маркетплейсі безкоштовно чи за символічну ціну і т.д. А взагалі, особисто для мене, найкраще там де робота гарна і високооплачувана
-
у торговому центрі Saint-Vital є обмінник, ми там міняли
-
Різниця 200 баксів то не очем.ч після portage la prairie в вінег приїзжаю як у лас вегаз
-
В Винни ~1500 2бед
-
Рент не душе і дешевше.я в portage la prairie 2 bedroom в новому домі орендую за 1300+ інтернет + електрика=1550.краще доплатити 100-200 та жити в вініпегу.
-
З дитиною?)
-
Видадуть,його навіть і після березня дадуть
-
Робота ОСНОВНИЙ фактор 100%!!!
-
Не просто робота а високооплачувана,в мене в портейджа є робота але це жах а не місто.село одним словом