Українська Манітоба
-
Це окрема плата суто за сніг і траву чи як частина maintenance fee?
-
Та я вже зрозуміла, 😀я подумала може condo, там ніби має сервіс чистити і то напевно входить в maintenance fee… Коло мене живуть пару сімей так само і сніг і траву їм чистять/косять Я навіть ніколи не цікавилась скільки то коштує…поки шо самі косимо і чистимо, ну як самі? Чоловік 😂
-
Жила б я сама, я б вже теж давно замовила. Але оцей чоловічий бзік «я ж мужик, чи де» … 😂😂 Це як з ремонтом у нас, який досі триває: «милий, може б ми найняли, you know, професійних ремонтників, які б, you know, зробили б все за гроші ЩВИДКО?» - «шоооооооо, ти шо думаєш, шо я не спроможний?!?» - «та спроможний, спроможний, все вже, все, роби сам, господитвояволя хайбогмилує»
-
Така вже наша натура, шо зробиш? Мій такій самий і сніг і траву сам і renovation вже другий рік робимо, я розумію про шо ви говорите 😂 До того ще тут такі майстри, що потім ще переробляти то все прийдеться, це добре коли профіцсно зроблять, а як що ні? )))
-
Якщо ви працюєте як найманий робітник, то контора буде відраховувати за вас податки з кожного пейчеку (кожні два тижні). Якщо ви самощайнятий, то перераховуєте податки самі, коли хочете (хоч раз на рік величезною сумою одразу). Податкову декларацію ви самі заповнюєте та надаєте в податкову службу раз на рік. За результатами декларації податкова може повернути вам частину податків, які за вас працедавець весь рік перераховував.
-
Я не знаю скільки буде коштувати видалення кісти, але як приклад можу привести: в мого чоловіка був молочний зуб до 40 років, а постійний застряг в щелепі, то робили операцію, видаляли той зуб з щелепи все разом вийшло десь до $2000… все було планово, без emergency. В вашому випадку треба сходити до стоматолога вам дадуть направлення до хірурга і там вже подивляться і скажуть що до чого… Як що треба терміново, то напевно вам в emergency іти…
-
Не всі стомат клініки це роблять. Процедура така: йдете до стоматолога вашого, вам роблять x-ray , потім відправлять до клініки, де є стоматолог- хірург який і призначає операцію. Можете також спробувати звернутися самі до хірургів-стоматологів, є клініка на Henderson Ave. Процедура буде не дешева. Maxillo Winnipeg - Dr. Kurt Scherle & Dr. Kevin Vint (204) 615-8434 g.co/kgs/32H1pk
-
Ось корисне відео