Українська Манітоба
-
Завтра останній день, терпіть.
-
В філіппінських медсестр мова англійська краще ніж в наших, і ця програма вже роками продвигається в Канаді/Манітобі
-
Безкоштовно? А у батьків є ворк перміт?
-
Чув це по радіо. У них програми схожі, а також вони розмовляють англійською вже. Мені здається, судячи по ситуації з нестачі мед працівників, то ситуація може змінитися на краще для українських працівників. Але наврядчи це буде швидко.
-
Яка ще дискримінація? Медичні стандарти у Філіппінах близькі до США і Канади, бо Філіппіни були американською колонією з 1898, і стандарти програм навчання медсестер там запровадили і підтримували саме США. Найчастіше філіппінські медсестри мігрують у США, але в Канаду теж
-
Дякую, А підкажіть вашу дівізію, будь ласка
-
Academic IELTS 7 і це нема різниці чи з Філіппін чи з Гондурасу чи з України, правила для всіх однакові
-
У нас навіть нічого не питали, тільки підтвердження адреси. Сказав що ми з України, дали заповнити анкету і все. Я їм сам запропонував зняти копію паспорта і visitor record
-
На CBC була стаття минулого тижня, що не беруть на роботу і медсестер з Філіпін, які вже тут в Манітобі, якщо не мають достатнього рівня мови і не можуть підтвердити освіту. Ніякої дискримінації. Минулого тижня делегація з Манітоби відправилась на Філіппіни, аби агітувати місцевих медсестер їхати в Канаду. Філіппіни від того не дуже були в захваті
-
Це я читав. Там потрібно спочатку оцінювати диплом через спец організацію. Для філіппінських працівників цю оцінку не роблять.
-
Тут для всіх медсестр з усього світу)))
-
www.crnm.mb.ca/applicants/internationally-educated-nurses/
-
Згідно статті, такі медсестри прибуваючи до Манітоби ще довчаються до потрібних стандартів у місцевому коледжі і мають право паралельно працювати в клініці під наглядом дипломованих медсестер. Питання в тому, чому подібне не можна запропонувати для інших медсестер, які навчалися за кордоном. Звичайно якщо складуть мовний тест