Українська Манітоба
-
Есть
-
Зосталось три дні, а пише мені що реєстрація не доконана
-
Хай, допоможіть будь ласка, придбав білет до Вінніпега ще місяць тому, і не можу дореєструвати, щось туплю, як хтось летів с двома пересадками напишіть мені в особисті, потрібен тлумач)
-
Хай, допоможіть будь ласка, придбав квиток до Вінніпега ще місяць тому, і не можу дореєструвати, щось туплю, як хтось летів с двома пересадками напишіть мені в особисті, потрібен тлумач)
-
Hello! We are a family from Ukraine, having a job on a farm, rancho. We were born and raised in the countryside, hardworking, capable. The husband has a technical education and worked with auto equipment. English for beginner. Thanks for any information and suggestions.
-
Вітаємо, Pavel! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
А які вимоги? Бути резидентом? Так куаетовці мало хто резиденти, тобто більше 180 жив в Канаді у 2022 році. Нам відмовили в цій виплаті