Українська Манітоба
-
Перша моя думка - то у Вас помилка в РНОКПП. І можливо її зробили в МВС (якщо самостійно цей документ в Дії відображається). Але то моя здогадка.
-
Просто було дуже багато проблем ще у тих, кому податкова відразу видала РНОКПП із помилками, як от наприклад неправильно закодована стать (для жінки закодували чоловічу, чи навпаки). Але тоді в принципі ніякі документи не відображаються в Дії.
-
Я вже 4 тижня чекаю. Подав в Кракові. В мій день десь більше 100 людей було
-
Вітаємо, Anatolii Too! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Sorry 1 лютого
-
Я подавався 1 березня. А ви коли?
-
-
в мене який час теж не відображалось в дії, спробуйте видалити дію та встановити знову, має все підтягнутись )
-
-
тут стільки повідомлень , я вважаю що треба отримати довідку в мрев ( через адвоката) перекласти та подати до мпі чи як воно там . Дія не у всіх є по друге дія глючить і із-за цієї програми свої ледь не... ( товариш так покладався на дію а на блок пості не завантажилась а ні id а права завантажились на 1/10 ) Або записатись до них як вмагають у листі та запитати про шляхи підтвердження які можуть бути акцептовані Канадою
-
Користувач English Dojo, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Уроки английско..") не відповідає мові правил чату.
-
Підкажіть щодо роздруківки документів у бібліотеці Millennium. Чи там можна просто роздрукувати і оплатити, чи можливо потрібно якусь картку до бібліотеки оформляти?
-
Оформлювати картку користувача, бо там номер та пін (4 останні цифри вашого номеру телефону) треба вводити щоб на комп’ютері відкрити пошту, де ваші документи до друку. Я позавчора вперше роздруковувала там)
-
Та мені з флешки треба. Там мабуть ще й флешку не можна вставляти? Якщо так, то всі шляхи ведуть у Staples 😊
-
У групі українців в Канаді, зявилося повідомлення що продляють програму CUAET. Хтось, щось чув про то?
-
У степлс я теж з пошти роздруковувала і там дорожче. Дивіться як зручніше