Українська Манітоба
-
Фудбанками теж бажано б користуватись без приїздів на bmw :)
-
Спецвібірка мені здається ще буде якійсь час, бо ще багато хто і неподавался на неі, хто мову підтягує хто ще 6 міс не відробив, но це суто моя думка, можливо я помиляюсь 🤷♀️
-
Якщо такі є на джипах то можливо побільше податків заплатять :)
-
Та що розказувати? Було пару «людей» які старались спортити репутацію Українців. Але тут є люди, як пан Олег які думають що не потрібно це все розказувати :)
-
Та нетількі Канада, мені здається весь світ втомився від тої війни😔
-
Щодо фудбанків... Прочитайте уважно, будь ласка, бо є моменти, про які не говорять вголос, однак проблема може стати масштабнішою. Фудбанки - це допомога тим, хто не має за що придбати продукти харчування, хто на межі голоду та виживання. Фудбанки - це не спосіб заощадити гроші на купівлю телевізора чи телефона. Ці організації працюють з метою допомагати найбіднішим людям. Якщо я працюю, заробляю гроші (хай і невеликі), маю в що одягнутись, не голодаю, мої діти їдять не тільки хліб, а й цукерки з магазину, то, можливо, подумаю, чи варто йти до фуддбанків. Фудбанки не є безрозмірними. Вони живуть тільки на донейшини, мають обмежену кількість продуктових наборів. Якщо немає крайньої необхідності, я подумаю, чи варто йти до фудбанку. Можливо, є інші, хто дійсно не має за що прогодувати дітей. Дякую.
-
Я була на фудбанках але поза другій бік прилавка, ми складали ті кошики, продукти непогані, та і люди вчерзі переважно homeless, або disabled, First Nation…такій контингент якій not afford food