Українська Манітоба
-
їздив я на сервіс "до наших" просив поміняти рідину і коробці. ну повірив на слово не був присутній на робочому процесі, просто лишив тачку і пішов собі. Ось зараз вирішив перевірити а який колір у рідині, а він чорний, я показав іншим знатакам, кажуть рідину не міняли. Повертатись у сервіс щось вимагати не хочеться, бо я не задоволений якістю. Одне розстройство
-
Шановні, не забуваємо про правила чату на рахунок оф топа. Ми тут ге обговорювати людей зібрались.
-
Проблема ще й в тому, що по CUAET їдуть і ті, хто давно поміняв свій український паспорт, але не викинув. А зараз дістав із загашників і користується. Канада не стала робити обмеження для тих, хто покинув Україну до 24 лютого. Тому тут ще багато тих, хто і забув коли останній раз був в Україні((
-
Добрий ранок! Де реально можна знайти роботу з 9 до 3pm? Розумію, що то є парт-тайм, може хтось, щось бачив з таким графіком?
-
Бажано досвід хочаб в Україні
-
Якщо можно, я оголошу ще раз А company is LOOKING for a BOOKKEEPER to join their accounting team. English is required. Car will be needed to get to work. Please contact me if interested
-
Дуже дякую!!!
-
У нас на даний момент $8100 USD витрачено на імміграційний процес🙈 це я не врахувала уроки для підготовки до IELTS мої і чоловіка, це десь протягом 2 років вони були. Думаю десь ще $1000 мінімум набереться. Того таки так, витрачаємо гроші на підготовку документів та екзамени😅