Українська Манітоба
-
Користувач Yury, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("5000 дол , то 2..") не відповідає мові правил чату.
-
Вибачте, але дантист то не лікар, прошу без хейту. Це як шиномонтаж,наче й до машин відношення має,а як розібратися....(((( А в Україні що дантист що моряк ціна ВО👍 а в казну 👎 Та й звернутися крім як за зуб більше нічого не скаже і не допоможе,хіба за гроші)))
-
Я можу сказати с власного досвіду: наприклад 10 років назад так само багато українців приїхало на той самий м’ясокомбінат, багато хто з них покупляв нові хати, машини…після отримання ПР ніхто вже не мав можливості чи бажання іти вчитися бо треба хату, машину сплачувати… на мою думку треба с самого початку так собі все гарненько розписати та розпланувати щоб не потрапити в залежність від того мортгідж та кредитів…інвестувати в себе, це сама безпрограшна інвістиція як на мене…
-
Я не мала на увазі прям ось завтра іти і вде вчитися,,, спочатку мова, ПР, а там вже по черзі хтось вчиться хтось робить… А якщо набрати кредитів, то фінсаво буде дуже важко… Є різні loans, grants навчання не є таке дороге для ПР, дуже складно жити на один income поки один вчиться а другий робить