Українська Манітоба
-
Поки шо ні) То не для мене. Питання від знайомої. Жінка 60+, якщо це має значення
-
Теж бомжі з наркоманами замучали?😂
-
Вітаю. Може хтось стикався з проблемою повернення додому без біометричного паспорта (в наявності є звичайний) або чув про таке. Яким чином можна в такому разі перелетіти до Європи та заїхати до України. Або якщо раптом лише робити новий паспорт, то чи можна це зробити у Вінніпезі. Всім дякую
-
Дякую за відповідь
-
Не претендую на звання " знавця Канади" . І якщо враження мої помилкові - то це скоріше добре, чим погано . А висловити свою некомпетентну думку спонукало лише те , шо кожного разу коли новоприбулі задають якісь "незручні" питання вся риторика розмови зводиться до того шо " не подобається? - вали назад" .
-
Може шенген віза щоб заїхати в Польщу? Таке в вінніпезі можна зробити, може знаєте?
-
Я останній раз була в Україні в 2018 в Харкові, батьки мої живуть в звичайному районі в п’яти етажному будинку на першому поверсі квартира, під вікнами невеличка посадка постійно ходили наркомани якісь там закладки ховали чи як там вони називаються і голок повно було…то в Україні теж хватає і бомжів і наркоманів… В центрі не бачила, все красово все цивільно, може я не там ходила?😂
-
Якщо я б прибув до країни, про яку я нічого не знаю, де мене з першого дня безкоштовно поселили в готелі, нагодували, зробили всі умови. щоб мої перші кроки в новій країні були максимально легкими, то я б, напевне, спершу постарався щось дізнатись про цю країну та її людей, а не узагальнювати всіх "бомжами та наркоманами".
-
Ні, це не правда🥰 Ніхто так не думає «не подобається вали назад» Ті хто вже тут давно просто намагаються вам пояснити новоприбулим що це не є привід їхати з країни чи звертати на це увагу… В вас є проблеми і побільше ніж бомжі з наркоманами, правда ж?
-
Так чоловік нічо не узагальнював , спитав просто ,чо грязно і чи то ок ? ... То я вже потім приплів туда всіх тих товаришів. Напевно не в тему .. і можливо я помиляюсь,але вот таке враження за пів року..
-
Так так Що тут за бійка
-
шось сьогодні пригоріло:))) Це все через халяву. Буквально вчора подивились чекін про Сіетл. Це ще давно знімали. Там двоє ділились досвідом шо треба було робити, щоб отримати візу і нормальне життя. І все і них спрацювало. Тому що є план, розуміння очікуваного результату і кількості затрат і зусиль. Коли немає розуміння навіщо і як буде відбуватися весь шлях, то звичайно буде все через призму "я в Україні більше міг".