Українська Манітоба
-
Вітаю від ньюкамера )Допоможіть з інформацією. Який алгоритм отримання сін намбер? який мобільний оператор з найбільшою кількість інтернету за мінімальні гроші? де по ближче до центру можна купити мультиварку?
-
Щодо sin, вся інфа на сайті Manitoba4ukraine, оператор, можете спробувати chatr, та їх тарифи, мультиварку у будь-якому Walmart
-
Користувач caneventalkshit, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищем в комaнду ..") не відповідає мові правил чату.
-
Доброго ранку! Є ідея купити авто в Торонто і пригнати до Вінніпегу. На скільки це вигідно?) І чи буду я двічі платити податок (Онтаріо і Манітоби при реєстрації), якщо купуватиму авто в дилера. Дякую.
-
Красно дякую!
-
щось по типу того. я теж над цим думав. але з варіантів лише автовоз.
-
добоий ранок. чи є тут якісь автосалони з б/у машинами? бажано поблизу центра.
-
Народ, там не свистять кулі 😁. Тисячі людей починають працювати у даунтауні із 5 ранку. YMCA на Портедж та інші фітнес центри працюють з 6:00 ам. Купа людей зранку йде туди. Не носіть із собою купу готівки, не знімайте купу готівки у банкоматах десь за кутками і все буде ок. Вас зачіпають, відійдіть і все.
-
Коли з ранку у даунтауні можна відносно безпечно вийти з готелю?
-
Прям хвилинка юмору 😂 дякую!
-
Купував машину в Оттаві, заплатив там податок, переїхали до Вінні, то заплатив тут і сказали, щоб подавався на відшкодування податку в Онтаріо в Міністерство Фінансів, бо не пройшло 30 днів від моменту купівлі до перереєстрації в Манітобі. Але ми жили у друзів деякий час, то документи спочатку оформляли в Онтаріо, а якщо ви резидент тут, то вам тільки схема з тимчасовими документами. P.S : там машини як правило без підігріву картера, бо немає таких затяжних морозів як тут.