Ви можете просто купити пего карту. Вона буде звичайна без знижок. Поповнюйте її як хочете. Або просто сумою і вам кожен проїзд знімається. Або без пільги місячний абонемент.
Для того щоб отримати знижку треба подати документи- вам видадуть пего карту де буде зафіксована ваша пільга. От ви її і поповнюєте на місяць. Вартість пільгового проїзду 53.9. Вона починає діяти з початку наступного місяця як вам її видадуть
Коли нема шо по суті відповісти, з'являється мега розумний троль і починає видавати з себе великого розумника. Я вище написав що я зараз в Україні а ця картка дружини, і тому я тут прошу допомоги розібратись
Привіт. Потрібна порада де у Вініпезі найкращий курс на обмін валют, потрібно поміняти євро на канадський долар. Можливо хто-небудь їде і їм потрібні євро?
Я просто дуже багато разів бачив , що люди не сканують картку , а просто показують водію , якась синя картка - я думав то і є вінпас . Типу показав і пішов собі . А воно ось що- треба все одне сканувати
Я в тебе конкретно нічого не питав, тому йди лісом троль. тобі аби щось ляпнути. Адекватна людина мені вже дала відповідь, а ти я вже давно бачу що тільки шукаєш як срач тут розвести, неадекват якийсь ... Ще в лс мені пише, точно хворе