Українська Манітоба
-
У звʼязку з виїздом шукаю сабліз на свою квартиру. Ванбедрум. Петфріндлі.Дуже добре розташування: майже центр але спокійний ройон. Декілька зупинок навколо дома (у тому числі BLUE LINE). До супермаркета 10 хвилин пішкі. У квартирі є пральна, сушильна та посудомийна машини. Ліжко та матрас купили у середені лютого (залишу за домовленістю). Дуже гарний вид з вікон. Будинок має два паркінга (внутрішній та зовнішній), спортаз, лаунж та кафе на першому поверсі. Адреса: 221 Stradbrook ave. Ціна: $1490 в місяць (включає всі послуги окрім інтернету). За квартиру сплачено до 01.05. 2023, але за згодою з менеджером можна заїхати після 18.04. Фото можна подивитися на сайті компанії: www.thespoteastvillage.ca/floorplans. Floor Plan:Belmont
-
Кому цікаво то рекомендую додаток «інстакарт»: не було часу з‘їздити за продуктами і використав цей додаток. Не для повсякденного використання, але: - досить зручно та легко в користуванні - миттєве відстеження заказу та спілкування з покупцем/водієм - добрі промоскидки на перший раз Кому цікаво ось код: SUME5D15A
-
Добрий день! Можете спробувати
-
Чоловік від першого інткрвю до виходу на роботу теж чекав чотири місяці)
-
В США? В канаді швидше?
-
Ну я особисто таких історій не знаю, щоб людина засабмітила більше сотні резюме і не отримала офер. Той чувак, скрін якого я запостив, дуже досвідчений спец. ІТ сектор США дальше згортається дуже сильно. Скоро ще буде хвиля скорочень у США, адже фінсектор і рітейл почали скорочення, а це були одні із основних споживачів ІТ продуктів.
-
Вітаю 3 хлопці шукають роботу на Склади Фабрики, Завод. (Розглянемо всі варіанти) Англійська слабка. Знаходимося у Вінніпезі, Може хтось підкаже контакти або допоможе з працевлаштування?
-
Залежить , я сьогодні в чаті писала бо чоловіку он роботу в США запропонували . Але загалом погоджуюсь. Великі компанії сипляться. А чого роботу шукає, бо перестраховується , бо його компанія зжимається( маккафі)
-
Ну як вам сказати. Якщо порівнювати - сша має разів в 10 більше робочих місць в айті. А то й ще більше. Величезна частина людей, що втрачає роботу на ринку США - сидить тут же в Канаді і шукає нову на два фронти. Плюс є і Канадські компанії що масово скорочують. Не бачу причин чому тут в Канаді ринок айті зараз може бути зручнішим для пошуку. Їх просто немає. Потрібно просто везіння щоб влізти десь в першу десятку тих резюме що компанія встигне розглянути перш ніж дасть офер. І щоб в тій десятці не попався чувак з гугла чи амазону зі своїми навіть 2 роками опиту, в порівнянні з нашими 1000 роками опиту десь там у Європі
-
Tait Avenue. І захопіть томатну пасту пліз, нем чим пасту заправити)))
-
Я просто порівнюю по кількох великих корпорація із середини. Якщо взяти 6 місяців тому, то вакансій було сотні, а зараз буквально кілька десятків. Якраз я про Канаду і говорю. Ринок переформатовується, шукає якогось балансу, компанії поки скорочуютб восновному бекофіс, business support, etc. Те, що масово набрали під час covid. Акції на цьому фоні трохи ростуть, інвесторам щастя тимчасове. Будемо бачити за пару місяців. Всі кричать про рецесію, але вона поки не розпочалась, хоча явні ознаки вже є в США. Одним із них є decline in mortgage applications протягом кількох місяців підряд. Для Канади поки це ще не грозить.