Українська Манітоба
-
U can go anywhere u want mate, this group is about Manitoba)
-
Не знаю як з укр посвідченням, але користуюсь Peg City, беру машину 2 рази на місяць за продуктами, коли буде тепло то частіше братиму.
-
Онлайн або через банк
-
Ні, у них одна база даних, не може бути так що одним відкривають а іншим ні. Там є нюанси але правила одинакові для усіх
-
Товари для дому: kirkland bathroom tissues, kirkland paper towel, face tissue (kleenex) «Снеки»: чіпси, dips, protein bars Електроніка: телевізори і все інше (додаткова гарантія на електроніку) Молочні та сирні продукти: яйця, молоко, різноманітні сири, також є творог М‘ясні: “aaa” beef, добра курятина Для обслуги автомобіля різні речі: kirkland motor oil, winshield wipers, акумулятори і багато чого іншого Ну і все що для сезонного відпочинку Щось типу такого, довгий список
-
Дійсно варто купувати продукти в Костко? Знайомий з роботи говорив що з сином користуються однією картою на двох, продукти каже хороші.
-
Хтось може підказати работодавець коли платить податки з зарплати працівника, там знімають також і провінційний податок, чи тільки федеральний?
-
Книжки то точно
-
З мене відраховують тільки federal income, social fund, employment insurance and Canada pension plan, я так розумію, що я вже винен Канаді два місяці провінційного податку?