Українська Манітоба
-
Фух 😅дочитала, оце ви сьогодні щось розійшлися не на жарт!😂
-
Я взагалі не розумію з відки взялось що Канада безпечна країна чесно скажу,я прожив в Канаді,в Нідерландах,в Польщі і в Україні,і тількі в Канаді до моїй жінки два рази агресивно поводились місцеві алкаши,і тількі тут я боюсь дітей відпускати у вечорі гуляти.
-
Не піде, я настільки broke, що в мене tax credit більше зарплати), я буду тільки провінційний податок платити, але там в мене 19к кредиту, так що тільки відсоток з 10к буду платити, ну і cpp, ie
-
Це все залежить від району, звичайно дитину в downtown саму не відпустиш… А в затишних районах в приватних будинках де ти всіх знаєш то діти гоняють Мої діти гоняють по нашому Bay з сусідськими дітьми до ночі без проблем..
-
Може бути
-
ви боїтесь відпускати, бо 1) країна, якої ви не знаєте взагалі, 2) ви налякані стереотипами. Наш син постійно з однокласниками гуляв влітку по Трансконі. Але ми в Канаді давно і приїхали відразу open-minded Безпека визначається статистикою злочинів. Все просто.
-
Після Канади не вірю статистиці
-
Ок але Україна не заївляє що ми безпечна країна
-
Нажаль), було б шикарно якщоб Канада мені доплатила ще у кінці року, за те що я broke