Українська Манітоба
-
У нас 3 дітей, жодна не записана в договір, тількі дорослі В школу ходять вже майже рік
-
Доброго вечора! Маємо питання, якщо вписати в контракт 1 бедрумної квартири тільки 1 дитину (у нашому випадку є 2 дитини різної статі) чи потім не буде ніяких проблем? І чи взагалі орендодавець це якось перевіряє? Чи можливо потім записати обох дітей до школи якщо 1 дитина буде не записана?
-
-
Ні, не питали
-
Доброго вечора ще раз, хотів вас запитати, я подавав GST i Climate як комоно лав, а зараз ми з дівчиною розійшлись вона поїхала в Україну, в мене не буде проблем якщо податкову декларацію я подам як сінгл?, бо вона вже вертатись не буде і податкову декларацію також подавати не буде, дякую
-
Вітаємо, Марина Подопригора! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)