Українська Манітоба
-
Вітаємо, Виктория Стукало! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Все індивідуально.в мене куча знайомих приїхало назад в миколаїв.хто звідки,кто з европи,2 родини з США,і у мене на підприємстві 4 родини уїхали з канади в україну.багато залишаються в кого нічого нема вдома,до війни працювали в умовному атб за 8000 жітла нема,то їм і вертатись нема сенсу,а в кого щось дома є + спокійно вдома то більшість повертаеться
-
Математика. Дано: Заробіток (+). 1) Оплата в час: 18 $ 2) Годин в неділю: 40 годин. 18х40=720$ в неділю; 720х3=2 160$ в місяць; 2 160-12%=1 900 $ чистими в місяць. Розхід (-) 1) Кімната: 700 $ 2) Комунальні: 100 $ 3) Мобільний зв'язок: 70 $ 4) Проїзний: 100 $ 5) Їжа: 300 $ Всього: 1 270 $ 1900-1270 = 630 $ (Можливо відкласти). І так, треба протриматись три роки у ОДНОГО роботодавця, щоб податись на постійне резиденство (PR). Я все правильно, розумію? Чи щось, випустив із виду?
-
Шкала оподаткування прогресивна, почитайте про це. Окремо для провінції, окремо для федералів. Чим більше заробляєте - тим більше платите податків.
-
Добре, прийняв.